Touché Tennismanagement levert de volgende diensten:

 

Touché Personeel


Touché verzorgt gediplomeerde trainers voor verenigingen. Clubtrainers, selectietrainers met A-,B- of C-licentie, full time, parttime of op tijdelijke basis. De trainers zijn in dienst bij Touché tennismanagement. De vereniging heeft geen enkel financieel risico. Touché garandeert kwaliteit en continuïteit van trainers. De trainers werken volgens de Touchéformule: de trainer is er voor de vereniging en zal naast de trainingen andere activiteiten organiseren en zoveel mogelijk aanwezig zijn op in- en externe competities en/of toernooien.

 

Touché Organisatie

Touché tennismanagement coördineert alle trainingen en daaruit voortkomende werkzaamheden. Touché neemt de hele organisatie van de trainingen over. De vereniging heeft geen omkijken meer naar de financiële administratie, de inschrijving en groepsindeling van de trainingen. Verder helpt Touché de vereniging bij het organiseren van clubkampioenschappen voor jeugd en senioren, het indelen en/of opzetten in- en externe competitie of de organisatie van bijvoorbeeld een diplomadag, sponsorevenement, het opstellen van een conditieprogramma voor zowel de jeugd als de senioren etc.

 

Touché Evenementen

Touché organiseert in overleg gedurende het hele jaar leuke happenings voor de leden van de vereniging. Maar ook voor de sponsors van de vereniging zijn er verschillende mogelijkheden. Van diplomadag, ouder-kinddag, jeugdkamp tot tennisclinic voor de (nieuwe) leden of de sponsors en hun relaties. Touché neemt de hele organisatie of een gedeelte daarvan uit handen, er zijn vele varianten denkbaar.

 

Touché Management en Advies

Touché tennismanagement staat voor kwaliteit van de tennisvereniging. De trainingen verlopen volgens een vast stramien: steeds vanuit het perspectief van de speler. Touché begeleidt de trainers en bewaakt de kwaliteit van de trainingen en overige activiteiten voortdurend. Het personeel wordt regelmatig bijgeschoold zodat het Touchéteam van goede kwaliteit blijft.

Touché adviseert ook over verenigingsmanagement. Advies op maat over het verenigingsbeleid, het jeugd- en/of seniorenbeleid of de organisatie van toernooien. Maar ook over de opzet van het clubblad, de communicatie met de leden en de commissies of het beheer van tennispark. Voor iedere specialisatie heeft Touché tennismanagement een adviseur die op maat een oplossing biedt.

 

Touché Bardienst


Touché Bardienst is ook een van de vele producten van Touché Tennismanangement en is de perfecte oplossing voor het Online indelen van de jaarlijkse bardiensten.
 
Het indelen van de bardienst is een jaarlijks terugkerend probleem. Touché heeft vanuit de praktijk een Online toepassing ontwikkeld om bardiensten eenvoudig en efficiënt in te delen. Hierdoor bespaart de vereniging veel tijd aan de jaarlijks in te plannen bardiensten.